Stăpânirea artei gătirii în camping: sfaturi și trucuri pentru gurmanzii în aer liber

Sărbătoare sub stele: o introducere în gătitul în aer liber

Ai privit vreodată apusul, strălucirea focului și aroma copleșitoare a mâncărurilor gătite în aer liber și te-ai gândit: asta este magie? Nu eşti singur. Dar crearea acestei magie necesită mai mult decât doar înșirarea câtorva marshmallows pe un băț. Să demitificăm arta gătitului în aer liber, luând mese gourmet din bucătărie în tabără.

Toate în echipament: echipament esențial de gătit în aer liber

Plite portabile

Când vine vorba de gătit în aer liber, cel mai de încredere însoțitor al tău este adesea o sobă portabilă precumSoba cu propan Coleman Classic. Cu două arzătoare puteți găti pastele și fierbeți sosul în același timp.

Veselă și tacâmuri

Veți avea nevoie de vase de gătit rezistente și ușoare. Setul de gătit în aer liber Bugaboo Camper de la GSI Outdoorseste o investiție excelentă, oferind oale, tigăi, cești și farfurii. Nu uitați de aparate precum setul de bucătărie MSR Alpine Deluxe, care include totul, de la o spatulă la o răzătoare pentru brânză.

Arta meniului: Planificarea mesei în aer liber

Planificarea este jumătate din bătălie. De la slănină crocantă la micul dejun până la grătar suculent pentru cină, meniul tău poate fi atât de simplu sau de fantezant după cum vrei.

Mâncăruri ușor de pregătit

Gândiți-vă la alimente care sunt ușor de preparat. Ingrediente precum fasolea conservată, tăițeii instant și carnea pre-marinată vor economisi mult timp și bătăi de cap.

Alimente proaspete și carne

Când este posibil, nimic nu bate gustul legumelor proaspete și al cărnii prăjite la foc deschis. Împachetați-le într-un frigider precumYeti Tundra 45pentru a le păstra proaspete.

Power Over Fire: Sfaturi pentru a găti peste un foc de tabără

Există ceva primordial și incredibil de satisfăcător în gătitul la foc deschis. Dar este și o artă care necesită o oarecare rafinament.

Înțelegerea lemnului de foc

Nu toate speciile de arbori sunt egale. Lemnurile de esență tare, cum ar fi stejarul sau hickory, ard mai mult și mai fierbinți decât lemnele de esență moale.

Formarea și controlul incendiului

A învăța cum să aprindeți și să controlați un incendiu este extrem de important. Amintiți-vă că nu doriți să gătiți pe un foc puternic, ci mai degrabă pe cărbuni încinși și încinși.

Rețete de camping cu cinci stele: cele mai bune preparate de încercat

Mic dejun Burrito

Începeți-vă ziua cu un burrito consistent de mic dejun, umplut cu ouă sparte, ardei gras prăjiți și brânză mărunțită.

Creveți pe frigărui cu grătar

Frigaruile sunt usor de preparat si de mancat. Marinați creveții într-un amestec de usturoi, ulei de măsline și fulgi de piper, apoi prăjiți la perfecțiune.

Chili într-o oală de cuptor olandez

Camping clasic! Oala olandeză pentru cuptor este perfectă pentru a fierbe o oală mare de chili cu carne de vită, fasole și multe condimente.

Ultimul cuvânt: Natura – Sufrageria ta

Gătitul în aer liber poate părea provocator la început, dar este o experiență care îți îmbogățește aventurile în aer liber. Așa că luați o spatulă, aprindeți aragazul și lăsați aroma mâncării dvs. să se împletească cu mirosurile naturii.

FAQ

  • Î: Care este cea mai bună sobă de camping de cumpărat?
  • R: O alegere populară pentru fiabilitate și ușurință în utilizare este aragazul Coleman Classic Propan.
  • Î: Cum să păstrați mâncarea proaspătă în timpul campingului?
  • R: Un frigider de calitate precum Yeti Tundra 45 vă poate păstra alimentele proaspete zile întregi.
  • Î: Pot găti cu orice tip de lemn?
  • R: Cel mai bine este să gătiți pe lemn de esență tare, cum ar fi stejarul sau hickory, deoarece acestea ard mai mult și mai fierbinți.
  • Î: Care sunt câteva rețete ușoare de camping?
  • R: Burrito-urile pentru micul dejun, frigaruile de creveți la grătar și Chili Pot de la Dutch Oven sunt toate opțiuni grozave.
  • Î: Pot găti mese gourmet în timpul campingului?
  • O, sigur! Cu puțină planificare și echipamentul potrivit, puteți crea mese gastronomice tentante sub stele.
Rating
( No ratings yet )
Totul despre panouri de mesaje - platforme gratuite de la persoane fizice, topuri, evaluări și comparații de site-uri