10 caracteristici ascunse ale smartphone-ului despre care ar trebui să știți

Introducere

10 caracteristici ascunse ale smartphone-ului despre care ar trebui să știțiEste incredibil cum acest mic dispozitiv din buzunarul tău a schimbat modul în care trăim, lucrăm și ne jucăm! Probabil crezi că știi deja totul? Ei bine, pregătește-te pentru că ne vom uita la câteva caracteristici ascunse care te-ar putea surprinde!

Informații despre disponibilitatea smartphone-ului

Funcția de ascultare live pe iPhone

Crezi că iPhone-ul tău este doar pentru apeluri, mesaje text și rețele sociale? Mai gandeste-te. Faceți cunoștință cu Live Listen, o funcție puțin cunoscută care vă transformă efectiv iPhone-ul într-un aparat auditiv. Ascuns în setările de accesibilitate, ajută la amplificarea sunetelor în medii greu de auzit.

Funcția „Live Caption” pe Android

Android are, de asemenea, propriul set de funcții ascunse. Ai visat vreodată să obții subtitrări în timp real pentru viața ta de zi cu zi? „Live Caption” de la Android oferă subtitrări live pentru orice sunet de pe dispozitiv.

Pătrundeți-vă în securitatea smartphone-ului

Funcția Card de sănătate pe iPhone

10 caracteristici ascunse ale smartphone-ului despre care ar trebui să știțiSiguranța pe primul loc! Știați că funcția Record medical de pe iPhone vă permite să adăugați informații importante care pot fi critice în situații de urgență? Este accesibil din ecranul de blocare, astfel încât nu trebuie să vă deblocați dispozitivul.

Dosar secret pe Android

Păstrați fișierele personale blocate cu Secret Folder pe Android. În aplicația Fișiere, puteți stoca fișiere și imagini într-un folder criptat, ascuns de privirile indiscrete.

Scufundați-vă în bunăstarea digitală

Timp de ecran pe iPhone

Timpul zboară când derulezi, nu-i așa? O funcție ascunsă a timpului de ecran de pe iPhone vă ajută să fiți mai atent la utilizarea smartphone-ului dvs., permițându-vă să setați limite zilnice pentru aplicații.

Funcția Relax Mode pe Android

Nu te poți smulge de telefon noaptea? Încercați modul Relax pe Android. Îți transformă afișajul în tonuri de gri și activează modul Nu deranja, ajutându-te să te oprești și să te odihnești atât de necesar.

Inteligență pentru confort îmbunătățit

Funcția Înlocuire text pe iPhone

10 caracteristici ascunse ale smartphone-ului despre care ar trebui să știțiTe-ai săturat să tastezi aceleași fraze? „Înlocuirea textului” de pe iPhone va face acest lucru pentru tine. Doar adăugați abrevierea corespunzătoare și telefonul dvs. va completa automat expresia pentru dvs.

Modul ecran împărțit pe Android

Multitasking la un nivel înalt cu modul Split Screen al Android. Această caracteristică vă permite să rulați două aplicații simultan, una lângă alta.

Călătorie în trucuri vizuale

Atingeți de două ori funcția înapoi pe iPhone

Cu „Atingeți de două ori înapoi” de pe iPhone, puteți efectua rapid acțiuni prin simpla atingere a spatelui telefonului de două sau de trei ori. Este ca o baghetă magică, nu-i așa?

Funcția Acum Redare pe Android

Ai auzit o melodie care ți-a plăcut, dar nu ai reușit să-i dai seama numele? Now Playing pe Android recunoaște muzica care se redă în jurul tău. Este ca și cum ai avea un DJ personal în buzunar.

Concluzie

10 caracteristici ascunse ale smartphone-ului despre care ar trebui să știțiAșadar, iată-le – câteva dintre comorile ascunse ascunse în smartphone-ul tău. Cine știe ce alte surprize se ascund în adâncul dispozitivului tău? Acum că ești la curent, este timpul să-ți impresionezi prietenii cu aceste trucuri!

FAQ

  • Unde pot găsi aceste funcții ascunse pe smartphone-ul meu?
  • Cele mai multe dintre aceste funcții pot fi găsite în setările smartphone-ului dvs., sub Accesibilitate, bunăstare digitală și securitate.
  • Sunt aceste funcții disponibile pe toate modelele de iPhone și Android?
  • În timp ce majoritatea funcțiilor sunt disponibile pe diferite modele, unele pot fi disponibile numai pe modelele mai noi, din cauza cerințelor hardware și software.
  • Aceste caracteristici sunt gratuite?
  • Da, toate aceste funcții sunt preinstalate și sunt gratuite.
  • Este posibil să dezactivați aceste funcții dacă nu sunt necesare?
  • Da, majoritatea acestor funcții pot fi activate sau dezactivate după cum este necesar.
  • Aceste caracteristici consumă energia bateriei?
  • În timp ce unele funcții pot folosi puțin mai multă putere, cele mai multe au un impact redus asupra duratei de viață a bateriei. Dar rețineți că orice funcție vă poate descărca bateria dacă este folosită prea des!
You may also like...